skip to main
|
skip to sidebar
29 augusti, 2007
Maggi, inte Simpson
Man måste respektera en sås som återfinns lika självklart i hushåll i Thailand såväl som Argentina, Iran och Polen.
Den har någon slags universalsmak som passar till mycket. Typ.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mat...var då?
Grub Man
Jag ska äta mig genom New York. Jag vet inte hur lång tid jag har på mig. Jag äter fort.
Visa hela min profil
Kokböcker just nu
Culinary Mexico, Daniel Hoyer
Land of Plenty, Fuchsia Dunlop
Thai Food, David Thompson
Essentials of Classic Italian Cooking, Marcella Hazan
Links
Matälskaren - The mother of alla svenska matbloggar
Aglio e olio - ljuva dofter från Toskana
Taffel - matportalen som inte skall brytas
Köp
Bloggarkiv
►
2008
(1)
►
mars
(1)
▼
2007
(28)
►
oktober
(3)
►
september
(5)
▼
augusti
(11)
What's in a name? Del 2
Världen godaste guacamole...
Maggi, inte Simpson
Bondens egen frittata
Parmesangratinerad zucchini med klös
Äcklets metamorfos
Mat i tv
Espresso hemma
There's something rotten in the state of ...
Mmmmm...Marabou
Panangköttbullar
►
juli
(9)
Bloggtoppen
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar